Om Webplast.no

Velkommen inn i vårt univers av plast

På Webplast.no finner du et helt univers av plast av høy kvalitet til rimelige priser – og som leveres direkte til deg. Vi tilbyr kundene våre et bredt utvalg av plast til mange forskjellige formål i hjemmet, på verkstedet eller i mindre virksomheter. Vi er kjent for å ha et stort utvalg, tilby rask levering og god rådgivning.

Enkel adgang til spesialplast

Målet vårt er at vi skal gi forbrukerne enkel adgang til den allsidige og til tider svært tekniske plastverdenen. Plast er nemlig ikke bare plast, det kan brukes på uendelig mange måter og er ofte et meget godt valg både når man vil ta hensyn til miljøet og lommeboken. Ofte er plast det beste alternativet til for eksempel glass, det er mer holdbart og robust enn andre tilgjengelige materialer, og svært godt egnet til å bli bearbeidet på en rekke kreative og nye måter. Det er faktisk bare kundene våres fantasi som setter grenser for hva produktene våre kan brukes til.

Omfattende kunnskap og et bredt utvalg

I Webplast.no har vi omfattende kunnskap om produktene vi selger, og vil gjerne dele den med kundene våre, slik at de kan bli like glade i plast som vi. Vi tilbyr kundene våre et bredt utvalg av kvalitetsprodukter av plast, f.eks. PLEXIGLAS® akrylplater, rør og stenger i mange forskjellige størrelser, farger og overflateutførelser, de beste termotakene som finnes på markedet, takrenner, underlag til kontorstoler og mye, mye mer. Dra på oppdagelsesreise i nettbutikken vår, og la deg inspirere.

Webplast er aktive i 3 land

Webplast er også aktive i Danmark og Sverige. Dette betyr at Webplast, som en samlet gruppe av nettbutikker, kan levere et bredt utvalg av plastprodukter til det meste av Skandinavia. Vårt brede sortiment dekker alt fra plastplater – enten levert som hele plater eller kuttet etter dine spesifikke mål – et bredt utvalg av rør & stenger i mange plasttyper, samt byggeprodukter som takplater, inkludert både termotak og trapestak, samt takrenner og mye mer.

Bor du i Danmark eller Sverige?

  • Hvis du bor i Danmark, henviser vi deg til å besøke og handle via www.e-plast.dk
  • Hvis du bor i Sverige, henviser vi deg til å besøke og handle via www.e-plast.se

Vi tilbyr den samme gode servicen og deler gjerne av vår brede kunnskap om plast i alle 3 nettbutikker.

Vi står klare til å hjelpe

Vi står klare til å hjelpe deg alle hverdager. Vi har åpent for telefonkontakt fra mandag til torsdag fra 08.00 til 16.00 og fredag fra 08.00 til 15.30 på + 47 52 01 08 57.

Du er også alltid velkommen til å sende oss e-post på kontakt@webplast.no, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

 

Bli med inn i vårt univers av plast – vi gleder oss til å se deg.