Frakt og levering

Vi leverer til hele Norge til og med postnummer 7739 men gjør oppmerksom på at til utkantsområder kan komme en ekstra fraktomkostning. Leveranser til ikke-brobygde øyer kan muligens leveres til nærmeste brobygde fergehavn. Levering til postnummer mer enn 7739 kan gjøres med mindre forsendelser. Vi forbeholder oss retten til å nekte levering til visse områder. Vi sender ikke til andre land.

 

Leveringsprisene våre er enkle:

Levering koster 199 NOK på bestillinger opp til 4.000 NOK

På bestillinger fra 4.000-8.000 NOK koster levering 99 NOK

Fri frakt på bestillinger over 8.000 NOK*

*OBS Ved bestilling med Riatherm og Rodena takplater tilkommer frakttillegg på 999 NOK

 

 

Vi etterstreber en leveringstid på 4-7 hverdager.

Du vil alltid kunne se fraktprisen når du går til kassen.

 

Skal pakken leveres med eller uten kvittering på fraktbrevet?

Hvis du når du går til handlekurven, velger at transportøren ikke skal levere pakken din uten kvittering, så er det viktig at du er hjemme på leveringsdatoen.

Hvis du mener det er OK at transportøren leverer pakken din uten kvittering, vil transportøren sette pakken der han/hun vurderer at det er best. Du trenger derfor heller ikke å være hjemme ved levering. (Merk imidlertid at risikoen overføres til deg fra transportøren leverer pakken hos deg uten kvittering.)

 

Vi benytter oss av eksterne transportører som leverer varene dine til deg:

Dachser, Blue Water og GLS

Avhengig av hvor stor og tung pakken er, sender vi den enten med GLS (mindre pakker) og Dachser eller Blue Water (alle andre pakker).

Hvis pakken kan sendes med GLS, vil du få en e-post direkte fra GLS med nærmere detaljer om hvordan og når du vil få varene levert.

Hvis pakken er for stor til å sendes med GLS, vil den bli sendt med Dachser eller Blue Water. Du vil da få tilsendt en e-post med anslått leveringsdato og nærmere informasjon om leveringen direkte fra webplast.no.