Termotak beregner

Termotak beregner

Få enkelt en oversikt over prisen samt hvilke materialer du trenger til ditt nye Riatherm eller Rodena termotak.

Click-Step takberegner

Click-Step takberegner

Få enkelt en oversikt over prisen samt hvilke materialer du trenger til ditt nye Click-Step termotak.

Termotak

Termotak

Bli kjent med termotakets spennende egenskaper og fordeler. Et termotak er et innovativt takmateriale som kombinerer estetikk, energieffektivitet og holdbarhet.

Termotakplater

Termotakplater

Det kan være en jungel å finne ut hvilken termoplate som passer best for prosjektet du er i ferd med å starte på. Her finner du en liten guide som forklarer hvilke egenskaper de forskjellige termoplatene har.

Takberegning

Takberegning

Når det kommer til å velge riktig termoplate for takprosjektet ditt, kan det være en utfordrende oppgave å navigere gjennom alle alternativene. Prøv vår takberegner og få en komplett pris og en full materialliste.

Termoplater med heatstop

Termoplater med heatstop

Bliv klogere på hvordan Heatstop RIATHERM termoplater kan optimere dine udestuer eller vinterhavers ytelse og skape et behagelig rom for å nyte året rundt.

Plast etter mål

Plast etter mål

Med plater, rør og stenger etter mål kan du lage skreddersydde løsninger. Enten du jobber innen bygg, design, industri, eller om det er for hobbybruk, gir plater, rør og stenger etter mål deg muligheten til å lage presise og tilpassede komponenter.

Unisoft gummifliser

Unisoft gummifliser

Disse flisene er designet for å tilby enestående holdbarhet, sklisikkerhet og støtdemping, noe som gjør dem ideelle for et bredt spekter av bruksområder både i kommersielle og private miljøer.

Forsatsruter

Forsatsruter

Disse innovative vinduene byr på en rekke fordeler som kan gjøre en betydelig forskjell i hjemmet ditt og for lommeboken din.

Takrennesett i plast

Takrennesett i plast

Rodena plasttakrennesett er en serie av høykvalitets takrenner, nedløpsrør og tilbehør laget av slitesterkt PVC-plastmateriale, samlet i én pakke.

Akryl DIY

Akryl DIY

Uansett om du er en erfaren håndverker eller en nybegynner innenfor DIY-verdenen, kan PLEXIGLAS hjelpe deg med å skape imponerende og unike objekter.

Akrylspeil

Akrylspeil

Tradisjonelle speil er vanligvis laget av glass, men med fremveksten av PLEXIGLAS har speildesign blitt tatt til et helt nytt nivå. PLEXIGLAS-speil tilbyr en rekke fordeler som kombinerer funksjon og stil.

Polykarbonat

Polykarbonat

Polykarbonat er en imponerende plasttype kjent for sin utrolige styrke, optiske klarhet og allsidighet. Dette materialet har funnet sin vei inn i mange industrier og blir mye brukt til produksjon av plater, rør og stenger.

Avdekningsplast

Avdekningsplast

Enten du flytter, renoverer eller ønsker å beskytte eiendelene dine, er RiaCover den ideelle løsningen.